perjantai 6. helmikuuta 2009

We're back in business!

Chao on lomailluttaukoillut tässä muutaman kuukauden verran, ja nyt on siis näyttävän comebackin aika! IRL-elämäni kiireiden takia Rinne ja hepat ovat jääneet hieman taka-alalle vaan nyt olen takaisin ja iloisempana kuin koskaan.

Ja heti ensimmäisenä hommanani tallille savuttua vaihdoin Lollolle ja Razalle uudet hokit. Tokkaihan niitä oli pakkokin käydä koettamassa ja niinpä nappasin Lollon kärryjen eteen ja paahdoimme baanalle.

Kävimme radalla lönkkyttelemässä ja voi että oripoika olikin iloinen päästessään juoksentelemaan. Mitään temppuja ei herra yrittänyt, juoksi vain kaula pitkänä intopiukeana pakkasilmaa puhkuen. Chaolla posket helottivat ruusunpunaa kiitos pikkupakkasen ja suojalaseihin lenteli jäätilsoja oripojan koivista. Mikäs sen mukavampaa.

Razallekin kävin leipää syöttelemässä ja harmikseni totesin Rinteen väen vähentyneen - Lisko on tainnut viedä epelinsä mennessään. Ja uusiakin tuttavuuksia löytyi, tervetuloa vain minunkin puolestani.

Ja näin. Huomenna taitaakin olla sitten Razan vuoro päästä lenkille, saa taas nähdä mitä pikkusähäkkä tammaseni saa aikaan, eli monestako ilopukista lennän alas, kaadummeko vai saanko ihan lumipesun. Harmi, ettei maastoesteitä uskalla hyppiä näin talvella, jää se puoli treenistä pois, emmekä edes uskalla kisailla näin talviaikaan, en tahdo ottaa sitä riskiä, että kaadumme jonkin maastoesteen kohdalla pelkän liukastumisen takia ja kuolemme molemmat. Saatan vähän liioitella - tai sitten en. Mutta maneesi ja reippaat maastolenkit pitävät tamman kunnossa kevääseen asti, ja voimmehan aina kisailla koulua ja rataesteitä näin talvisaikaan, heti kun saan itse itseni vääntäytymään niihin ja talvikarvan peitossa olevan neidin siihen kuntoon, että jaksaa taas puurtaa radan loppuun.

Jämme jännityksellä odottamaan jatkoa tarinaamme. :)

Ei kommentteja: